Om oss

VI LEVERERAR MAT, DRYCK OCH MYCKET ANNAT
Vi är en grossist som arbetar gentemot pizzerior, gatukök, hamburgerställen samt lunchrestauranger där vi strävar efter att förenkla vardagen för våra kunder. Vår tanke är att man hos oss ska hitta det mesta som behövs för att driva en enklare restaurang, allt från mat och dryck till kvittorullar och städprodukter. Vi har ett stort sortiment som bl.a. innehåller produkter och livsmedel till bl.a. pizza, hamburgare, kebab, gyros, tex-mex, diverse kött- och kycklingrätter men även basvaror och non-food produkter så som kvittorullar, papperstallrikar, matlådor och rengöringsmedel.

EN GROSSIST MED LÅNG ERFARANHET
Norrgross som innan uppköpet hette Ferdos Restaurang Grossisten har en lång historia som började redan 1994. På den tiden sålde ägaren Hamid frukt och grönt på möjligheternas torg. Detta utvecklades med tiden till en orientalisk livsmedelsbutik som bl.a. sålde importerad Cola till privatpersoner. Däremot så märkte Hamid att det fanns ett stort intresse för läsk även hos vissa pizzerior och därför började han att sälja till dem med. Detta skapade ringar på vattnet och med hjälp av dessa kunder kunde han bygga ett större sortimentet vilket i sin tur ledde till att pizzagrossisten uppstod. Med åren har utbudet ökat vilket innebär fler produkter och livsmedel. 

 

 

FÖR OSS ÄR NÖJDA KUNDER VIKTIGAST
Därför vill vi ha en personlig kontakt med våra kunder så att vi vet vad som passar bäst för varje enskild kund. Att kunderna känner sig trygga är en självklarhet och vi tror att tillgänglighet spelar stor roll i hur bra ett samarbeta fungerar. Vi vill finnas där för våra kunder och om något akut skulle inträffa vill vi försöka lösa det på bästa möjliga sätt. Vi är inga superhjältar men vi gör alltid vårt bästa och det räcker långt.  Vårt fokus ligger helt enkelt på att underlätta vardagen för våra kunder genom att vara engagerade och tillgängliga.

GROSSISTEN BYTER NAMN
2016 köptes Ferdos Restaurang Grossisten upp av No Plan B tillsammans med Erik Svärd och Ayad Abid Ali. Grossisten bytte då namn till Norrgross. Genom åren har duon utvecklat företaget på många plan.  Idag har både No Plan B samt Ayad Abid Ali gått vidare till andra uppdrag och Erik Svärd driver själv grossisten.